Η COMTRADE  είναι μια εταιρεία που διαχειρίζεται την ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου www.pickit.gr  που o σκοπός του pickit.gr ειναι η πώληση μόνο ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελλάδα και σε όλο τον Κόσμο.
Μέσω διαδικτύου οι αγορές είναι ευχάριστες και σίγουρες, γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα αποφεύγοντας  άσκοπες μετακινήσεις, την ανεύρεση parking, το στρίμωγμα και τον εκνευρισμό σε πολυσύχναστα mall, και το κουβάλημα τον εμπορευμάτων ειδικά σε περιόδους εορτών.

Η λειτουργία του pickit.gr  είναι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο ,  7 ημέρες την εβδομάδα ( και Κυριακές ),  365 ημέρες τον χρόνο (και στις Αργίες, Εθνικές γιορτές). Έχουμε τμήμα support που ειναι online απο το πρωϊ έως τις 24:00 το βράδυ κάθε μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.
Η COMTRADE έχει δικό της αποκλειστικό server σε ένα από τα καλύτερα Data Center τις Ευρώπης  δίνοντας εγγυήσεις για 100% χρόνο λειτουργίας (Up Time) και 100% ασφάλεια με τα καλύτερα εργαλεία που υπάρχουν διεθνώς (Firewall, anti spam, anti virus).

Το pickit.gr φτιάχτηκε από ομάδα ατόμων που ασχολούνται με το εμπόριο πολλά χρόνια.
Αναζητάμε συνεχώς στην Δυτική και Κεντρική Ευρώπη ευκαιρίες αγορών σε μεγάλες ποσότητες έτσι ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε  προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Κρατάμε τις τιμές μας χαμηλά γιατί δεν έχουμε φυσικά καταστήματα και έτσι δεν μεταφέρουμε το λειτουργικό κόστος των  καταστημάτων μας στις τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Προσπαθούμε καθημερινά να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε ιδιαίτερα γρήγορους χρόνους παράδοσης και με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, έτσι δεν αναλαμβάνουμε εμείς τις παραδόσεις ούτε και μέσα στην Αθήνα αλλά συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες courier που κάνουν καλύτερα και γρηγορότερα αυτήν την δουλειά.

Έχουμε λοιπόν μόνο ικανοποιημένους πελάτες οι οποίοι δεν αγόρασαν μόνο μια φορά από το pickit.gr αλλά μας εμπιστεύονται για οποιαδήποτε αγορά.

Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας.