Τρόποι πληρωμής

Το PICKiT.GR υποστηρίζει τους παρακάτω τέσσερις τρόπους πληρωμής:

Πιστωτική Κάρτα ή προπληρωμένη κάρταΚατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό ή κατάθεση μέσω web bankingPay PalΑντικαταβολή
Mπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα μας με όλες τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες Visa / Visa Electron / MasterCard / American Express.

 American Express Diners Club Visa & Visa Electron Mastercard Maestro

Όλες οι συναλλαγές χρέωσεις πιστωτικών και χρεωστικών καρτών πραγματοποιούντε μέσω του Αδειοδοτημένου Ιδρύματος Πληρωμών  EveryPay. Το EveryPay είναι αδειοδοτημένο ίδρυμα πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος. ( www.everypay.gr )

Για τις αγορές σας μπορείτε να καταθέσετε στους λογαριασμούς που θα σας σταλούν όταν επιλέξετε τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής . Αυτή την στιγμή μπορείτε να καταθέσετε στην Τράπεζα Πειραιώς ή Alpha Bank .
Σε περίπτωση εξόφλησης με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει το αποδεικτικό κατάθεσης να αποστέλλεται με φαξ στο 210 3000248 ή στο e-mail sales@pickit.gr, αναφέροντας το email σας ή τον κωδικό παραγγελίας σας . Ακόμη μπορείτε απλά να μας καλέσετε και να μας ενημερώσετε για την πληρωμή σας.

bank

Tο PayPal είναι μια ιστοσελίδα που δρα ως μεσάζοντας για τις πληρωμές μας στο Internet, στις επιχειρήσεις που το υποστηρίζουν, με στόχο να παρέχει σημαντικά υψηλότερη ασφάλεια και μεγαλύτερη ευκολία στις συναλλαγές μας, σε σχέση με την απλή χρήση κάρτας. Με τη δημιουργία λογαριασμού λογαριασμό στο PayPal, μπορούμε να καταχωρήσουμε εκεί τα στοιχεία μίας ή περισσότερων πιστωτικών καρτών, χρεωστικών καρτών ή προπληρωμένων καρτών Internet, τύπου Visa, Mastercard, American Express ή Discovery.

paypallogo.png

Σε περίπτωση που επιλέξετε Αντικαταβολή η παραγγελία σας στέλνεται κανονικά και πληρώνετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας με το ανάλογο κόστος αποστολής και αντικαταβολής .

cash

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?