Το PICKiT.GR υποστηρίζει τους παρακάτω τέσσερις τρόπους πληρωμής:

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ Η ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Mπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα μας με όλες τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες Visa / Visa Electron / MasterCard / American Express.

Όλες οι συναλλαγές χρέωσεις πιστωτικών και χρεωστικών καρτών πραγματοποιούντε μέσω του Αδειοδοτημένου Ιδρύματος Πληρωμών EveryPay. Το EveryPay είναι αδειοδοτημένο ίδρυμα πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος. ( www.everypay.gr )

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό ή κατάθεση μέσω web banking”]Για τις αγορές σας μπορείτε να καταθέσετε στους λογαριασμούς που θα σας σταλούν όταν επιλέξετε τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής . Αυτή την στιγμή μπορείτε να καταθέσετε στην Τράπεζα Πειραιώς ή Alpha Bank .
Σε περίπτωση εξόφλησης με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει το αποδεικτικό κατάθεσης να αποστέλλεται με φαξ στο 210 3000248 ή στο e-mail sales@pickit.gr, αναφέροντας το email σας ή τον κωδικό παραγγελίας σας . Ακόμη μπορείτε απλά να μας καλέσετε και να μας ενημερώσετε για την πληρωμή σας.

bank

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL

Tο PayPal είναι μια ιστοσελίδα που δρα ως μεσάζοντας για τις πληρωμές μας στο Internet, στις επιχειρήσεις που το υποστηρίζουν, με στόχο να παρέχει σημαντικά υψηλότερη ασφάλεια και μεγαλύτερη ευκολία στις συναλλαγές μας, σε σχέση με την απλή χρήση κάρτας. Με τη δημιουργία λογαριασμού λογαριασμό στο PayPal, μπορούμε να καταχωρήσουμε εκεί τα στοιχεία μίας ή περισσότερων πιστωτικών καρτών, χρεωστικών καρτών ή προπληρωμένων καρτών Internet, τύπου Visa, Mastercard, American Express ή Discovery.

paypallogo.png

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ

Σε περίπτωση που επιλέξετε Αντικαταβολή η παραγγελία σας στέλνεται κανονικά και πληρώνετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας με το ανάλογο κόστος αποστολής και αντικαταβολής .

cash